Kasassa 10 vuotta mahtavuutta!

Tämän vuoden VGD:n tapahtumalehti on nyt saatavilla. Digitaalinen versio on luettavissa sivujemme kautta ja painettu versio löytyy mm. Vaasan Burger Kingin, Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista sekä tietenkin myös tapahtumapaikalta.


Thunderboltin juhlavuosi

Ensimmäinen Thunderbolt ilmestyi kolmannen The Energy Day -tapahtuman yhteydessä 2010. VGD sai oman sarjakuvansa vuonna 2016 toisen tapahtuman yhteydessä. Tämän nyt ilmestyneen numeron myötä tulee 10 vuotta mahtavuutta täyteen ja jo toista kertaa tänä vuonna! Toista kertaa kysyt? Tämä johtuu siitä, että The Energy Day -tapahtuman lehti julkaistiin muutamaa viikkoa aikaisemmin. Tästä mielettömästä merkkipaalusta huolimatta jatkamme tulevaisuudessakin vaatimattomasti eteenpäin kohti vääjäämätöntä maailmanvalloitusta - yksi arcade-kabinetti, flipperi ja sarjakuvalehti kerrallaan.

Pelastamassa prinsessaa!

Edellisessä numerossa sankarimme, Thunderbolt ja Landmass, joutuivat pahan Black Samurain vangitsemiksi. He ovat nyt molemmat kahlittuna toisiinsa ja roikkuvat äärettömän kuuman laavajärven yläpuolella eikä pakotietä ole, vai onko? Mitä urheat sankarimme tekevät? Pääsevätkö he vapaaksi ja onnistuvatko he pelastamaan kauniin prinsessan Black Samurain kynsistä? Onko rakkautta ilmassa ja löytyykö sarjakuvasta mustekaloja? Lue uusin lehti ja ota selvää. Yksi tärkeä asia vielä: kasassa 10 vuotta mahtavuutta ja lisää tulee koko ajan! Yea baby yea!

Sarjakuvan lisäksi lehdestä löytyvät tuttuun tapaan tapahtumaan osallistuvien yrityksien ja organisaatioiden sekä sponsoreidemme mainoksia & artikkeleita. Mainoksissa on esimerkiksi rajatun ajan voimassa olevia erikoistarjouksia ja muuta pelaamiseen liittyvää/liittymätöntä. Ostakaa kaikki mahdollinen ja muistakaa tuoda ehdottoman selväksi, että kaikki käyttämänne raha vaihtoi omistajaa vain ja ainoastaan VGD:n lehdessä olleen mainoksen takia.

Uusimman lehden digitaalinen versio löytyy alta. Numero aukeaa klikkaamalla kuvaa ja sivuja saa vaihdettua sarjakuvan molemmilla puolella olevien nuolien avulla.

Et ole lukenut edellisiä numeroita? Ei hätää. Aikaisempien lehtien digitaaliset versiot löytyvät alapuolelta. Kolmattatoista numeroa (julkaistiin The Energy Day 2019 -tapahtuman yhteydessä) lukuun ottamatta niistä löytyy sarjakuvaversiot, joista melkein kaikki mainokset on poistettu.

Thunderbolt #1

 

Thunderbolt #2

 

Thunderbolt #3

 

Thunderbolt #4

     

Thunderbolt #5

 

Thunderbolt #6

 

Thunderbolt #7 

 

Thunderbolt #8

     

Thunderbolt #9

 

Thunderbolt #10

 

Thunderbolt #11

 

 Thunderbolt #12

     

Thunderbolt #13

           
           

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@univaasa.fi