Tetris SM 2020 launch!

VGD 2019 tarjoaa jälleen kerran huikeat puitteet Tetris SM -turnauksen ensimmäiselle NES (8-bit. Nintendo) Tetris paikalliskarsintakilpailulle. Kaikki tapahtuman aikana pelatut pisteet lisätään viralliselle Tetris SM -karsintalistalle, ja parhaalle pelaajalle on tietysti luvassa palkinto: vapaa pääsy tulevaan Tetris SM 2020 -turnaukseen.


Kilpaile Suomen parhaita Tetris-pelaajia vastaan

Tetriksen SM -kisat kerää yhteen Suomen parhaat Tetris-pelaajat kisaamaan kolmessa eri sarjassa: NES Tetris, Game Boy (original) Tetris ja Tetris the Grand Master (arcade). Kaikki turnaussarjat ovat kaikille avoimia yksinkertaisten karsintasysteemien kautta. Tiedämme, että tälläkin hetkellä on TODELLA paljon ihmisiä, jotka ovat pelanneet hyvän osan lapsuudestaan ja/tai aikuisuudestaan Tetristä, kaikkien aikojen laajimmalle levinnyttä digitaalista peliä, mutta jotka eivät koskaan ole kunnolla päässeet testaamaan kykyjään muita yhtä hyviä pelaajia vastaan. Tässä on se tilaisuus!

 

Kuva: Emmi Halmela, ASSEMBLY Organizing


Kilpailullinen Tetris on osa jykevästi kasvavaa globaalia e-urheilu skeneä. Tetriksen SM-kisojen juuret juontavat Tetriksen MM-kisoihin (Classic Teteris World Championship, CTWC) ja Tetriksen EM-kisoihin (CTEC) - jos suomalaiset kanssakilpailijat tuntuvat liian helpoilta vastuksilta, voit helposti edetä kisaamaan EM-tittelistä tai jopa MM-tittelistä!

Haasta Suomen Tetris-maajoukkueen jäsen

Vähintään yksi "Suomen Tetris-maajoukkueen" jäsenistä on paikalla Tetris-alueella koko Vaasa Game Daysin ajan, joten tule juttelemaan, pelaamaan Tetristä tai jopa haastamaan meidät tässä kaikkien rakastamassa lajissa. Jollet ole riittävän lähellä todistaaksesi tapahtumaa paikan päältä, voit silti seurata paikalliskarsintakilapilun etenemistä livenä kanavalla Twitch.tv/CTWC_Finland. Karsimaan pääsee ständillä 25.

Lisätietoja Tetriksen SM-kisoista

https://tetrissuomi.wordpress.com/