VGD:n pääyhteistyökumppanit vuodelle 2019

Vuoden 2019 pääyhteistyökumppanit ovat ABB, Vaasan Sähkö, Vaasan yliopisto Executive Education ja VASEK.


Viidennen VGD:n päätukijat

Vuoden 2018 pääyhteistyökumppaneista jatkavat Vaasan Sähkö ja Vaasan yliopisto Executive Education (viime vuonna mukana nimellä Vaasan yliopiston Levón-instituutin Johdon täydennyskoulutus). He saavat seurakseen ABB:n ja VASEKin. Tukijoina on siis tänäkin vuonna monipuolinen joukko omien alojensa parhaita osaajia. VGD:n puolelta olemme erittäin innostuneita saadessamme tämän joukon tekemään kanssamme yhteistyötä sekä viemään tapahtumaa eteenpäin. Ja tulossa onkin, jälleen kerran, kaikkien aikojen isoin, kaunein ja paras VGD.

     

 

ABB

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on teknologiajohtaja, joka edistää teollisuuden digitalisaatiota. Innovointimme on jatkunut yli 130 vuoden ajan. ABB:llä on neljä asiakaskeskeistä globaalisti johtavaa liiketoimintaa: Electrification, Industrial Automation, Motion ja Robotics & Discrete Automation, joita tukee yhteinen, digitaalinen ABB Ability™ -alusta. ABB:n Power Grids -liiketoiminta divestoidaan Hitachille vuonna 2020. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 147 000 henkilöä. www.abb.com

Vaasan Sähkö

Suomen vaasalaisinta sähköä – vuodesta 1892. Kun yhtiömme perustettiin, vaasalaisten tavoitteena oli valaista kaupungin kauniit kadut. Vuosien saatossa Vaasan Sähköstä on kehittynyt vahva energiakonserni. Kotipaikkamme on Vaasassa Pohjoismaiden merkittävimmän energiakeskittymän sydämessä. Toimitamme kuitenkin Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan – itse asiassa asiakkaitamme on Suomen jokaisessa kunnassa! He ovatkin Suomen tyytyväisimpiä asiakkaita. Lisätietoa: www.vaasansahko.fi

Vaasan yliopisto Executive Education

Vaasan yliopisto Executive Education tarjoaa yritysten ja organisaatioiden johdolle yliopistotasoista täydennyskoulutusta johtamisen ja liiketoiminnan eri aloilla. Monipuolinen tarjonta yltää yhden päivän koulutuksista monivuotisiin täydennyskoulutusohjelmiin ja kaikille avoimista koulutuksista tarkasti tarpeita vastaaviin, organisaatiokohtaisesti räätälöityihin koulutuksiin.

VASEK

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on seitsemän kunnan omistama seudullinen kehitysyhtiö. Yhteistyössä omistajiensa Vaasan, Mustasaaren, Maalahden, Laihian, Isonkyrön, Korsnäsin ja Vöyrin kanssa VASEK vahvistaa seudun asemaa kilpailukykyisenä alueena. 

VASEKin päätehtäviin kuuluvat

  • elinkeino- ja yritysneuvonta
  • kehitysstrategiat, -ohjelmat ja -hankkeet sekä
  • seudun markkinointi. 

VASEK toimii tiiviissä yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän sekä tutkimuksen ja koulutuksen kanssa, seudun hyväksi.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@univaasa.fi