Vaasa Game Days 2019

Viides Vaasa Game Days (VGD) -tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona ja torstaina 27.-28.11.2019. Tapahtuma on avoinna molempina päivinä kello 12:00 - 20:00.


Mahtavuutta luvassa

Olemme hankkineet tämän(kin) vuoden tapahtumaa varten lisää pelattavaa mm. flippereiden ja arcade kabinettien muodossa. Alla olevassa kuvassa kaksi VGD:n valikoimaan liittynyttä klassikkoa: Theatre of Magic (Bally, 1995) ja Scared Stiff (Bally, 1996). Molemmat ovat flippereiden top-listojen kärjessä, mikä ei ole (erittäin) pitkiksi venyneiden testipelisessioiden perusteella yllätys. Nämä ja monet muut laitteet löytyvät marraskuussa yliopistolta ja ovat tietenkin ilmaiseksi pelattavissa. Tulossa on jälleen kaikkien aikojen paras VGD, jonka lähestyessä laitamme lisätietoa mm. muista tämän vuoden mielettömän hienoista hankinnoista. Stay tuned & game on!

Alustava aikataulu

Keskiviikko 27.11.2019

12:00 – 20:00 Osallistujien ständit, retropelialue, arcade-laitteet, turnaukset ja muu tapahtumatarjonta avoinna Fabriikin 1. kerroksessa.
13:00 – 16:00 Seminaari luokassa F362A Fabriikin 3. kerroksessa.

Torstai 28.11.2019

12:00 – 20:00 Osallistujien ständit, retropelialue, arcade-laitteet, turnaukset ja muu tapahtumatarjonta avoinna Fabriikin 1. kerroksessa.

Tämän vuoden peliturnaukset päivitetään sivuille lähempänä tapahtumaa.

Missä VGD järjestetään

Tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla sijaitsevassa Fabriikki -rakennuksessa, jossa sijaitsevat pelialan toimijoiden ständit sekä muut tapahtumaan liityvät toiminnot, kuten retropelialue ja pelialan asiantuntijoiden puheenvuoroja tarjoava seminaarisali.

Järjestäjät

VGD:n järjestävät seuraavat organisaatiot: Levón-instituuttiRetropelikerho Pelikasetti ja Vaasan yliopiston viestintätieteiden oppiaine.

Mikä on VGD

VGD on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä tapahtuma: peleistä ja pelialasta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan alan toimijoihin ja heidän pelitarjontaan henkilökohtaisesti. Esillä ovat konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä, mutta myös videopeliautomaatit, lautapelit sekä sarjakuvat. 

Tapahtumassa yritykset esittäytyvät ständeillään esimerkiksi peliuutuuksien tai muiden tuotteiden kautta. Tarjolla on lisäksi mm. asiantuntijoiden puheenvuoroista koostuva seminaari, peliturnauksia sekä workshop -työskentelyä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki pelaamisesta kiinnostuneet. Sisäänpääsy on kävijöille maksuton.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi