VGD:n tapahtumalehti on ilmestynyt

Tämän vuoden VGD:n tapahtumalehti on nyt saatavilla. Digitaalinen versio on luettavissa sivujemme kautta ja painettu versio löytyy mm. Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista sekä tietenkin myös tapahtumapaikalta.


Ahoy mateys!

Tuoreimmassa numerossa selvitetään edelleen kuka on aito ja oikea Thunderbolt (linkki aikaisempiin lehtiin löytyy artikkelin lopusta), mutta käydään myös tekemässä hieman isompaa käteisnostoa pankista. Rahan tarpeessa ovat merirosvolaivan kapteeni ja muinainen muumio Egyptistä, mutta tilinumero ja henkilötunnukset ovat hukassa. Onnistuuko nosto ilman näitä tietoja ja mihin tarvitaan moottorisahaa sekä isoa parvea tappajamehiläisiä pankin kassalla? Kuka on aito ja oikea Thunderbolt? Lue uusin numero ja tiedät tämän kaiken sekä paljon muuta tarpeellista selvitäksesi elämässä eteenpäin. 

Sarjakuvan lisäksi lehdestä löytyvät tuttuun tapaan tapahtumaan osallistuvien yrityksien ja organisaatioiden sekä sponsoreidemme mainoksia & artikkeleita. Mainoksissa on esimerkiksi rajatun ajan voimassa olevia erikoistarjouksia ja muuta pelaamiseen liittyvää/liittymätöntä. Ostakaa kaikkea mahdollista ja muistakaa tänäkin vuonna kertoa, että teitte tämän vain ja ainoastaan VGD:n lehdessä olleiden mainosten takia.

Uusimman lehden digitaalinen versio löytyy alta. Numero aukeaa klikkaamalla kuvaa ja sivuja saa vaihdettua sarjakuvan molemmilla puolella olevien nuolien avulla.

Et ole lukenut edellisiä numeroita? Ei hätää. Aikaisempien lehtien digitaaliset versiot löytyvät alapuolelta. Yhdennettätoista numeroa (julkaistiin The Energy Day 2018 -tapahtuman yhteydessä) lukuun ottamatta niistä löytyy sarjakuvaversiot, joista melkein kaikki mainokset on poistettu.

Thunderbolt #1

 

Thunderbolt #2

 

Thunderbolt #3

 

Thunderbolt #4

     

Thunderbolt #5

 

Thunderbolt #6

 

Thunderbolt #7 

 

Thunderbolt #8

     

Thunderbolt #9

 

Thunderbolt #10

 

Thunderbolt #11

   
       

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi