Street Heat ajopeli testattavana The Energy Day -tapahtumassa

80-luvun neonvalojen kyllästämät kadut ovat täällä taas! Street Heat on neljän pelaajan nopeatempoinen taitoautoilu, jossa selkeys ja nopeus korvaavat simulaattorien nippelinvääntelyn. Ota kaverit mukaan ja tule testaamaan Vaasan yliopistolle 7.11. klo 11-16 kuka on paras auton ratissa.


Hektistä haastetta suoraan Vaasasta

Retrohenkisesti kamera on taivaalla, pellit kolisevat kurveissa, musiikki hakkaa koko matkan ja ajovirheistä sakotetaan. Renkailla pysyy jokainen, mutta mestarit kaartavat maaliin muiden vielä etsiessä ajolinjojaan. Kilpailu onnistuu sekä samalla koneella että nettipelinä.

Street Heat näkyy ja kuuluu sekä The Energy Day -tapahtumassa että myöhemmin marraskuussa myös VGD:ssä. Tervetuloa testaamaan ajotaitosi 7.11. klo 11-16 ständille 45, joka sijaitsee Sefe-käytävällä Mathildan aulassa. Pelaamaan pääsee neljä innokasta samaan aikaan ja peliä esittelemässä ovat sen kehittäjät Astalo Games Oy:stä.

Street Heat on saatavilla Steam-verkkokaupassa.

Paikalla myös muuta VGD:n porukkaa

Astalon ständin vieressä ovat paikalla myös VGD, Retropelikerho Pelikasetti, Vesc ja Vaasan yliopiston Viestintätieteiden oppiaine. Retropelikerhon ständillä on perinteinen karsinta VGD:ssä järjestettävään Pohjanmaan Nintendo-mestaruuskisaan (NES). Vescin ständillä pääsee testaamaan PS4 NHL 19 -peliä. Tervetuloa pelaamaan ja juttelemaan meidän kanssa.

Mikä on The Energy Day

The Energy Day (TED) -tapahtuma järjestetään yhdennentoista kerran Vaasan yliopistolla keskiviikkona 7.11.2018 kello 11:00 - 16:00. Tapahtuma pidetään päärakennus Tervahovissa ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa, missä osallistujat esittäytyvät omilla osastoillaan. Lisäksi Tritonian auditorio Nississä pidetään lyhyet yritysesittelyt. TED on Pohjanmaan suurin rekrytointitapahtuma ja sinne on kaikille vapaa pääsy. Tapahtuman sivut löytyvät osoitteesta www.theenergyday.com.

TED on yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikkana. Paikalle ovat tietenkin tervetulleita opiskelijoiden lisäksi kaikki muutkin. Tapahtuman yksi pääpainopiste on energia, mutta vuosien aikana tilaisuuden kasvaessa mukaan on tullut myös monien muidenkin toimialojen yrityksiä. TED tarjoaakin runsaasti mahdollisuuksia useiden alojen opiskelijoille, ei pelkästään energiasta kiinnostuneille.

Lisätietoa Street Heat -pelistä ja Astalosta

pqube.co.uk/streetheat/ (pelin julkaisija), astalogames.com