VGD:n pääyhteistyökumppanit vuodelle 2018

Vuoden 2018 pääyhteistyökumppanit ovat Multitronic | JNT, Vaasan Sähkö, Vaasan yliopiston Levón-instituutin Johdon täydennyskoulutus ja Wärtsilä.


Uusi vuosi, uudet tukijat

Tänä vuonna VGD:n pääyhteistyökumppaneissa on useita uusia yrityksiä, joista ainakaan muutamaa ei perinteisesti mielletä pelialalla toimivaksi. Jo viime vuonna mukana ollut Multitronic | JNT saa seurakseen hyvin monipuolisen joukon omien alojensa huippuosaajia. Olemme todella otettuja, että nämä toimijat halusivat tehdä kanssamme yhteistyötä ja olla mukana tukemassa tapahtumaa.

     

 

Pääyhteistyökumppanien lyhyet kuvaukset

Multitronic ja JNT

Multitronic ja JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) ovat tehneet yhteistyötä vuosien ajan JNT:n palveluiden jälleenmyynnin osalta Vaasassa. Toukokuussa 2017 yritykset veivät yhteistyön askelta pidemmälle ja perustivat yhteisen yhtiön, Oy Multitronic-JNT Ab:n, joka pyörittää myymälätoimintaa Pietarsaaressa ja Vaasassa. Yhteistyön kautta nostetaan Multitronicin laitemyyntiä ja JNT:n palvelumyyntiä sekä tarjotaan reilua paikallista henkilökohtaista asiakaspalvelua. Elektroniikkalaitteiden myynnin lisäksi asiakkaille tarjotaan huoltoa sekä Vaasassa että Pietarsaaressa. Tietokoneiden ja muun laitteiston huollon ja päivityksien tarve kasvaa jatkuvasti.

Vaasan Sähkö

Suomen vaasalaisinta sähköä – vuodesta 1892. Kun yhtiömme perustettiin, vaasalaisten tavoitteena oli valaista kaupungin kauniit kadut. Vuosien saatossa Vaasan Sähköstä on kehittynyt vahva energiakonserni.
 
Kotipaikkamme on Vaasassa Pohjoismaiden merkittävimmän energiakeskittymän sydämessä. Toimitamme kuitenkin Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan – itse asiassa asiakkaitamme on lähes Suomen jokaisessa kunnassa! He ovatkin Suomen tyytyväisimpiä asiakkaita. Lisätietoa: www.vaasansahko.fi.

Vaasan yliopiston Levón-instituutin Johdon täydennyskoulus

Vaasan yliopiston Levón-instituutin Johdon täydennyskoulus tarjoaa yritysten ja organisaatioiden johdolle yliopistotasoista täydennyskoulutusta johtamisen ja liiketoiminnan eri aloilla. Monipuolinen tarjonta yltää yhden päivän koulutuksista monivuotisiin täydennyskoulutusohjelmiin ja kaikille avoimista koulutuksista tarkasti tarpeita vastaaviin, organisaatiokohtaisesti räätälöityihin koulutuksiin.

Wärtsilä

Wärtsilästä

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava älykkään teknologian ja kokonaiselinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilä maksimoi asiakkaiden alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä kestäviin innovaatioihin, data-analytiikkaan ja kokonaishyötysuhteeseen. www.wartsila.com.

 

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi