Osta Valerian-elokuva tapahtumasta, tuet samalla VGD:ta

Valerian and the City of a Thousand Planets -elokuva julkaistaan Blu-raylle ja DVD:lle 22.11 ja sen voi hankkia edullisesti heti julkaisupäivänä tapahtumasta. Mikä parasta, kaikki elokuvista saadut rahat tulevat lyhentämättömänä VGD:lle. Osta leffa ja tuet maailmanvalloitustamme!


Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian on Luc Bessonin avaruusspektaakkeli ja se perustuu Pierre Christinin ja Jean Claude Mézièresin upeisiin sarjakuvakirjoihin. Elokuvassa eletään 2700-lukua. Valerian (Dane DeHaan) ja Laureline (Cara Delevingne) ovat erikoistehtäviä suorittava tiimi, joka ylläpitää järjestystä ihmisten asuttamilla alueilla. Heidän pitää pysäyttää mystinen pimeä voima, joka uhkaa koko universumin tulevaisuutta.

Hanki Valerian edullisesti VGD:sta

Toteutamme Valerianin jakelijan, Future Filmin, kanssa yhteistyössä edullisen kampanjan tapahtuman aikana: Blu-ray version hinta on 13,95 € ja DVD:n 11,95 €. Tarjolla on rajattu erä elokuvia ja hinnat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Elokuvat ovat ostettavissa Juveneksen ständiltä numero 15 ja elokuvasta on katsottavissa pätkiä Future Filmin viereisellä ständillä (ständi 16). Kaikki elokuvasta saadut rahat tulevat VGD:n käyttöön eli ostamalla elokuvan autat meitä hankkimaan entistä enemmän pelejä sekä laitteita ensi vuodelle.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi