VGD:n tapahtumalehti on ilmestynyt

Tämän vuoden VGD:n tapahtumalehti on nyt saatavilla ja luettavissa esimerkiksi sivuiltamme. Lehti saavuttaa merkittävän rajapaalun, koska kyseessä on vuodesta 2010 alkaen ilmestyneen Thunderboltin kymmenes numero. Double Digits baby!


On a collision course with the Earth!

Lehden tarina jatkuu edellisen numeron tapahtumista, joka julkaistiin tämän vuoden The Energy Day -tapahtuman yhteydessä. Thunderbolt ja Landmass ovat haaksirikkoutuneina kuussa. Heidän pitäisi löytää Brotherhood of Evil -järjestön kuutukikohta ja tuhota maapalloa uhkaavat asteroidit ennen kuin on liian myöhäistä. Ongelmana vain on se, että kumpikaan sankareista ei tiedä missä kuutukikohta on. Saadaanko asteroidit tuhottua vai jäävätkö kaverukset kuuhun pysyvästi? Tämä ja paljon muuta selviää uusimmasta numerosta.

Sarjakuvan lisäksi sivuilta löytyvät tuttuun tapaan tapahtumaan osallistuvien yrityksien ja organisaatioiden sekä sponsoreidemme mainoksia. Mainoksissa voi olla esimerkiksi erikoistarjouksia ja kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää. Ostakaa kaikkea mahdollista ja kertokaa, että teitte tämän vain ja ainoastaan VGD:n takia.

Uusimman lehden digitaalinen versio löytyy alta. Numero aukeaa klikkaamalla kuvaa. Sivuja saa vaihdettua sarjakuvan molemmilla puolella olevien nuolien avulla. Painettu versio on aikaisempaan tapaan saatavilla mm. Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista sekä tietenkin tapahtuman aikana.

Et ole lukenut aikaisempia numeroita? Ei ongelmaa. Edellisten lehtien digitaaliset sarjakuvaversiot löytyvät alapuolelta. Yhdeksättä numeroa (julkaistiin The Energy Day -tapahtuman yhteydessä) lukuun ottamatta niistä kaikista löytyy sarjakuvaversiot, joista (melkein) kaikki mainokset on poistettu.

Thunderbolt #1

 

Thunderbolt #2

 

Thunderbolt #3

 

Thunderbolt #4

     

Thunderbolt #5

 

Thunderbolt #6

 

Thunderbolt #7 

 

Thunderbolt #8

     

Thunderbolt #9

           
           

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi