FIFA 18 Penalty Shootout Contest

Vaasan E-Sports Club (Vesc) ja VGD järjestävät Vaasan yliopistolla 8.11. pidettävän The Energy Day -tapahtuman yhteydessä FIFA 18 rankkukisan. Säännöt ovat yksinkertaiset: jokaisen pilkkuskapan voittaja palkitaan. Tervetuloa pelaamaan.


Tule ampumaan rankkareita

Pelaamaan pääsee kello ständillä numero 36, joka sijaitsee auditorio Wolffin välittömässä läheisyydessä Tervahovi-rakennuksessa. Onneaan voi tulla koittamaan kello 10-15. Tule siis haastamaan kaverisi tai kohtaa VESCin kovat virtuaalifutaajat!

Vesc FIFA 18 Penalty Shootout Contest toimii lämmittelynä tämän vuoden VGD:ssa järjestettävälle Vesc FIFA 18 -turnaukselle. Tervetuloa pelailemaan ja juttelemaan meidän kanssamme!

Mikä on The Energy Day

Kymmenes The Energy Day (TED) -tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona 8.11.2017 kello 10:00 - 15:00. Tapahtuma pidetään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa, missä osallistujat esittäytyvät omilla osastoillaan. Tritonian auditorio Nississä pidetään lyhyet yritysesittelyt. Tapahtuman sivut löytyvät osoitteesta www.theenergyday.com.

TED järjestetään vuosittain ja se on energia-alan yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikka. Tapahtumassa on mukana monia toimijoita, jotka voivat tarjota erinomaisia mahdollisuuksia työpaikkojen ja lopputöiden suhteen. TED on Pohjanmaan suurin rekrytointitapahtuma ja sinne on vapaa pääsy. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki energia-alasta kiinnostuneet.

Lisätietoja Vaasan E-Sports Clubista

Valtteri Missonen, Vesc ry, 044 510 3798, valtteri.missonen@gmail.com