Hopeakuulat pyörivät taas Pohjanmaalla!

Etelä-Pohjanmaan Flipperi Klubi osallistuu VGD:hen ja tuo mukanaan 4 upeaa flipperiä: Medieval Madness, Walking Dead, GhostBusters ja AC/DC. Klubi toivottaa kaikki tervetulleeksi pelaamaan ja addiktoitumaan hopeakuuliin positiivisesti!


Flipperien loppu oli lähellä

Flipperien maailmanloppu oli koittaa 90-luvulla viihdeteollisuuden suurten mullistusten jälkeen, kun vapaa-ajasta alkoivat kilpailla sellaiset uudet elementit kuten Playstation, matkapuhelimet ja Internet. Muutoksessa vain yksi valmistaja jäi eloon ja sekin vain hädintuskin. 2010-luvulla alkoi näkyä merkkejä toipumisesta; uusia valmistajia syntyi ja harrastajia saapui laitteiden pariin. Pienimuotoinen renessanssi oli alkanut, joka ei ollut pelkkää nostalgiaa.

Flipperit ovat alkaneet lunastaa takaisin omaa asemaansa uniikkina populaarikulttuurisena ikonina niillä vahvuusalueilla, jotka sen aikoinaan nostivatkin; ainutlaatuinen ja addiktoiva kokemus, jonka perusolemukseen kuuluu sosiaalinen pelaaminen. Flippereillä on aina ollut oma markkinarakonsa ja se ei tule muuttumaan tulevaisuudessakaan. Suomessa toimii tällä hetkellä useita aktiivisia flippereille omistettuja pelihalleja, joilla on aktiivinen käyttäjäkunta.

Etelä-Pohjanmaan Flipperi Klubi

Etelä-Pohjanmaan Flipperi Klubi tuottaa flippereihin liittyviä pelikulttuurisia palveluja Pohjanmaan alueella. Klubin pelisalissa Kurikassa järjestetään opetustilaisuuksia, kisoja ja yksityistilaisuuksia. Säännöllisesti järjestettävissä pelipäivissä saa pelata rajattomasti kertamaksua vastaan kaikkia salin koneita. Voit myös vuokrata flipperin itsellesi tai asiakkaidesi iloksi koko Pohjanmaan alueella. Tällä hetkellä salista löytyy 14 laitetta vuosilta 1993-2016 ja lisää on tulossa. Klubin Facebook-sivut.

Lisätietoa

flipperi.klubi@gmail.com