VGD:n ensimmäinen tapahtumalehti on ilmestynyt

VGD ylpeänä esittelee tapahtuman ensimmäisen oman lehden. The Energy Day -tapahtumasta tunnettu Thunderbolt, maailman paras ja komein supersankari - ikinä, seikkailee nyt myös VGD:n lehden sivuilla. Digitaalinen versio on luettavissa sivuiltamme ja painettu versio löytyy mm. Vaasan yliopiston tiloista.


Vain pelaaminen on tärkeää

Useimmat tietävät kuinka tärkeää on saada keskittyä oleelliseen, kun hartaasti ja kauan odotettu peli viimeinkin ilmestyy. Jos kyseessä on vielä ennakko-odotukset täyttävä tai ne jopa ylittävä peli, ei mikään saa päiviin, viikkoihin tai jopa kuukausiin tulla väliin. On olemassa vain peli ja sinä - ei mitään muuta. Sarjakuvassa Thunderbolt (kuvassa alla) huomaa, kuinka vaikeaa pelaamiseen keskittyminen voi joskus olla, varsinkin odottamattomien häiriötekijöiden ilmaantuessa.

Sarjakuvan lisäksi lehdestä löytyy tietenkin tapahtumaan osallistuvien yrityksien ja organisaatioiden sekä sponsoreidemme mainokset. Mukana on myös useita pelialaan liittyviä artikkeleita eri kirjoittajilta.

Lehden digitaalinen versio löytyy alta. Painettu versio on saatavilla, ilmaiseksi tietenkin, mm. Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan yliopiston ja Yrkeshögskolan Novian tiloista sekä tapahtumapaikalta.

Et ole lukenut aikaisempia numeroita? Ei hätää! Edelliset lehdet löytyvät alapuolelta. Seitsemänteen numeroon ovat, täysin vahingossa, jääneet The Energy Day -tapahtumaan osallistuneiden yritysten mainokset mukaan. Niistä löydätte mm. yritysten kotisivujen osoitteet, jonne voitte naputella itsenne. Emme saa klikkauksista rahaa, mutta toisaalta ette myöskään tiedä voiko sanaamme luottaa. Seitsemättä numeroa lukuun ottamatta lehdet ovat kokosarjakuvaversioita. 

Thunderbolt #1

 

Thunderbolt #2

 

Thunderbolt #3

 

Thunderbolt #4

     

Thunderbolt #5

 

Thunderbolt #6

 

Thunderbolt #7 

   
         

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi